MAGIBA og UbluGrass Band spiller søndag d.25 november

Ny afvekslende koncert!!
Til denne koncert spiller dels MAGIBA, dels UbluGrass Band.
MAGIBA spiller velkendt mandolinmusik, suppleret med sangerne Lotte Walther Skyt og Søren Hansen. Vores koncertmester på mandolinen har taget sit band med, nemlig Ublugrass Band, som vil spille eget program.

Her følger lidt mere om UbluGrass Band:

UbluGrass Band har taget udgangspunkt i Bluegrass genren, som er en gren af country musikken og opstod i Kentucky og omegn omkring 1930’erne. Den er karakteriseret ved flerstemmig sang og hurtige soloer mellem versene. Instrumenterne er typisk guitar, banjo, violin, mandolin og bas. Nogle vil måske kunne huske genren fra filmen “Bonny og Clyde” eller fra den Oscar belønnede film “Oh brother where art though” (på dansk: “På udflugt med døden”), hvor musikken udelukkende bestod af Bluegrass numre. Bandet har desværre ikke længere en banjo med og har justeret repertoiret, så det også rummer andre genrer og dansk og sågar grønlandsk musik.
Nyd stemningen og musikken til en kop kaffe eller en øl i Baghusets dejlige sal.

Baghuset; Sct. Jakobsvej 1 Ballerup
Søndag d.25. november kl 15:00
Entré: kr. 50

========================================================================