Velkommen til Ballerup Musikfest 23 – 25 august. Her medvirker MAGIBA med en koncert fredag aften. Vi spiller i Ballerup Kirke kl.: 21:00.

Velkommen til Ballerup Musikfest 23 – 25 august Her medvirker MAGIBA med en koncert fredag aften. Vi spiller i Ballerup Kirke kl.: 21:00. Det bliver et repertoire tilpasset kirkerummet, og hvor vores to faste sangere Lotte Walter Skyt og Søren Hansen medvirker.

Lotte og Søren vil vise deres sangtalenter

Næste arrangement bliver MAGIBA’s 40 års jubilæumskoncert. Den finder sted søndag d.24 november kl.: 15:00, og det er som sædvanligt i Baghuset Sct. Jacobsvej 1 Ballerup. Det bliver en forrygende koncert med genhør af mange af orkesterets glansnumre fra de 40 år. Torben Liljeroth, som startede orkesteret i 1979 er stadig dirigent og den drivende kraft i orkesteret.