Koncert søndag d. 27 marts. 2022 kl: 15:00 i Baghuset Sct. Jakobsvej 1 Ballerup

Vi stiller atter op til en spændende og varieret eftermiddagskoncert. Som vanligt byder vi på en meget varieret koncert med mange instrumentalnumre.

Denne gang er det muligt at opleve et par meget velspillende musikere sammen med mandolinorkesteret. Gæsterne er Grand & Grand, som er navnet på en duo bestående af far, Lars Grand på harmonika og søn, Oskar Grand på mandolin. De har i den seneste tid fundet fælles passion for de gamle italienske melodier! Med masser af musikalitet, sang og stemning kan man opleve dette lille familieforetagende underholde med velkendte italienske melodier. Musikken er både instrumental uden sang, mens en stor del også synges enten på italiensk, dansk eller engelsk. MAGIBA er også velbefaren i dette repertoire, så det skal blive spændende at opleve, hvordan duoen og orkesteret sammen, får den bedste italienske stemning frem.
Men Magiba har også sin egen programdel, hvor de faste sangere Lotte Walther Skyt og Søren Hansen serverer kendte ”ørehængere”. Vi kan love stor musikalsk variation i programmet.
Dirigent Torben Liljeroth er som sædvanligt på podiet, og styrer ”det musikalske slag”