MAGIBA holder forårskoncert i Baghuset Søndag d.31.3.2019 kl.: 15:00

Nyd søndag eftermiddag i Baghuset til en dejlig og afvekslende mandolinkoncert. MAGIBA spiller populære stykker fra musical, opera og operette.

Dirigent er Torben Liljeroth, som har ledet orkesteret siden dets start i 1979

Lotte og Søren vil vise deres sangtalenter

Vores sangsolister Lotte Walther Skyt og Søren Hansen lægger stemmer til de velkendte numre, og synger for, når vi opfordrer publikum til at synge med på fællessang. Ind imellem spiller orkesteret også musik fra Japan og Rusland, og videre i programmet kommer en Paso-doble og en tango. Endelig vil nogle friske marcher, med sikkerhed kunne genkendes af publikum. I baren vil der som sædvanligt være kaffe og lækre kager samt øl og vand.

Så husk:

Baghuset Sct. Jacobsvej 1 Ballerup

Søndag d. 31.3 2019 kl.: 15:00

Entré kr. 50