MAGIBA 40 års jubilæumskoncert 24.11.2019

Kom til jubilæumskoncert i Baghuset. Søndag d. 24 november kl.: 15:00

Mandolinorkesteret MAGIBA fejrer sit 40 års jubilæum med en storslået koncert. Programmet bliver en lang række af orkesterets bedste og mest populære numre gennem årene. I en broget rækkefølge spilles folklore- og filmmusik vekslende mellem arier og temaer fra velkendte operaer og operetter. Også eksempler fra musicals, slagere og dansemusik. Et enkelt Japansk nummer bliver der også plads til. Oplev orkesterets faste sangsolister Lotte Walther Skyt og Søren Hansen, samt tenoren Jonathan Koppel synge velkendte temaer, ligeledes akkompagneret af orkesteret. Mange af numrene er egne arrangementer, tilpasset sangerne og orkesterets instrumenter. Torben Liljeroth, som grundlagde orkesteret i 1979, svinger taktstokken, og har gjort det med stor entusiasme gennem alle årene.

Billetter kan købes på https://lautrupmusik.nemtilmeld.dk/11