Efterårskoncert søndag d.12 november kl. 15:00

Traditionen tro, er der atter koncert i Baghuset.
Vi har denne gang inviteret de “to troubadourer” Britt og Almer til at medvirke.

Magiba har udfordret Britt og Almer. Vi har bedt dem om at synge 2 sange med orkesteret. De siger, at det er en meget uvant opgave, men vi har tiltro til, at de løser den. Visesangere er jo vant til selv at kunne forme tekst og musikledsagelse, for at opnå den bedste fortolkning, men her er det orkesterets dirigent, der sammen med de 12 orkesterspillere, skal bidrage til en musikalsk helhed.
Magiba lægger dog ud med egen afdeling, hjulpet godt på vej af sangerne Lotte Walther Skytt og Søren Hansen.
De to fællesnumre bliver således en introduktion til Britt og Almers egen afdeling.
De synger altid viser, og gerne viser med lidt bid i. Viserne der synges, tilføres altid en lille historie, og det er her, det kan hænde, der forekommer lidt humor eller ironi. Troubadourerne synes, at det er hyggeligt, hvis publikum synger med på de omkvæd, der genkendes, og ellers nyder de gode tekster, der altid handler om mennesker i hverdagen.
MAGIBA slutter koncerten med en håndfuld kendte og populære numre, igen med lotte og Søren på scenen.
Så husk:Søndag d.12. november kl.:15:00
Baghuset
Sct. Jacobsvej 1
2750 Ballerup